4. Ing. Karolína Kostečková

Vystudovala jsem ekonomiku a management na Mendelově univerzitě, ve stejném oboru mám i pedagogické minimum. Pracuji jako manažerka v naší rodinné firmě Klusáčkovy vaječné těstoviny, v současné době jsem na mateřské dovolené.

Co ráda dělám? Mým největším koníčkem je moje čtyřměsíční dcera, kterou s radostí pozoruji, jak poznává svět. Pokud se však nevěnuji péči o ni, ráda běhám, cvičím jógu, čtu a vařím. Když mě tedy nepotkáte někde s kočárkem, zrovna běžím na jógu nebo na nákup něčeho dobrého k snědku.

Co pro město mohu udělat? Nabízím své ekonomické i manažerské znalosti, všeobecný rozhled a náhled “žďárského drobného podnikatele”. Ráda bych se zasadila o podporu a rozvoj malého a středního podnikání ve městě a podpořila obnovu a rozšíření dětských hřišť, plácků a volnočasových ploch – to jsou mé dva světy.

Proč do toho jdu (znovu)? I v dalším volebním období mohu nabídnout své nadšení pro věc, ochotu pracovat pro město a pro to, aby bylo dobrým místem k životu. V minulém volebním období jsem se podílela na vzniku Aktivně pro Žďár!, které je nyní hlavním komunitním projektem Žďáru. Tento projekt nám již tehdy dával smysl a myslím, že má stále velkou budoucnost – občané by měli mít možnost zapojit se do péče o přilehlá dětská hřiště, ale také do rozhodování o tom, co se tento rok opraví či postaví. Jsem nadšená, jak v posledních čtyřech letech město “ožilo”, ať již Dnem Žďáru, farmářskými trhy nebo dalšími kulturními a společenskými akcemi. Není víkendu, kdy by se ve Žďáře nic nedělo. A to mi dělá velkou radost.

Posted in Medailonek.