2. Mgr. Zdeněk Navrátil

46 let, marketingový manažer/radní, muzikant a sportovec

Je mi 46 let, žiji ve Žďáře nad Sázavou. Vystudoval jsem obor Veřejná správa na Fakultě humanitních studií Univerzity Karlovy v Praze.

Co rád dělám? Jsem otec tří dětí, které jsou v současné době jedním z mých největších „koníčků“.
Mezi mé záliby patří sport (běžky, snowboard, volejbal, kolo, fotbal,…), aktivně se věnuji také muzice. Jsem aktivní ve spolkovém životě, především v oblasti kultury.

Co pro město mohu udělat? Z pozice radního je jasné, že mne zajímá město jako celek. Chci se tedy věnovat především vyváženému a koncepčnímu rozvoji Žďáru, dopravě ve městě, zlepšování veřejného prostoru a zkvalitňování služeb pro občany. Důležité je pro mne také životní prostředí, sociální věci, školství nebo spolková činnost. Ať už v kultuře, ve sportu či volnočasových organizacích. Chci dál rozvíjet potenciál „Hvězdy vysočiny“ v oblasti cestovního ruchu. Žďár má v řadě věcí dobře našlápnuto, teď to chce jen nepolevit.

Proč do toho jdu (znovu)? Kandiduji, protože mi není lhostejná budoucnost města, kde vyrůstají naše děti. Chci dotáhnout projekty, které jsme v posledních letech rozjeli. Jako třeba dokončení obnovy náměstí, rekonstrukci historického centra v okolí kostela sv. Prokopa či další rozvoj sportovní zóny na Bouchalkách. Mám zájem na tom, aby radnice zlepšovala své služby a poskytovala kvalitní „servis“ občanům. Budu nadále usilovat o to, aby Žďáráci byli součástí rozhodování. Zkrátka chci pracovat na tom, aby Žďár byl tím nejlepším městem pro zdravý a aktivní život.

Posted in Medailonek.