3. Ing. Karolína Kostečková

34 let, manažerka rodinné firmy, vášnivá čtenářka generačních románů

Vystudovala jsem ekonomiku a management na Mendelově univerzitě, ve stejném oboru mám i pedagogické minimum. Pracuji jako manažerka v naší rodinné firmě Klusáčkovy vaječné těstoviny, v současné době jsem na mateřské dovolené. Aktivně se snažím skloubit práci ve firmě, pro město a péči o naše dvě dcery a díky podpoře mého muže se mi to vcelku úspěšně daří.

Co ráda dělám? Poslední dobou mě nejvíce baví nořit se do knih. Ať již nových, zatím mnou nečtených, tak již známých a oblíbených. Myslím si, že ponořit se do své známé a oblíbené knihy je jako obléct si svůj oblíbený svetr. Pohladí po duši.

Mezi mé nejoblíbenější knihy patří Sto roků samoty a Svět podle Garpa. Ale také Žítkovské bohyně, Šikmý kostel a… kolik dostanu místa? 🙂

Co pro město mohu udělat? Nabízím své ekonomické i manažerské znalosti, všeobecný rozhled a náhled “žďárského drobného podnikatele”. Ráda bych se zasadila o podporu a rozvoj malého a středního podnikání ve městě a podpořila obnovu a rozšíření dětských hřišť, plácků a volnočasových ploch – to jsou mé dva světy.

Proč do toho jdu (znovu)? I v tomto volebním období mohu nabídnout své nadšení pro věc, ochotu pracovat pro město a pro to, aby bylo dobrým místem k životu. Podílela jsem se na vzniku Aktivně pro Žďár, zasadila jsem se také o vznik dětského hřiště na Farčatech a Purkyňově ulici. Další rekonstrukce a vznik dětských hřišť nás čekají. Chci být u toho. Jsem nadšená, jak Žďár v posledních osmi letech ožil a to nejen kulturou. Na Farčata se vrátil život. Je moc fajn tam strávit odpoledne ve stínu stromů, popíjet kávu a sledovat svoje děti, jak se snaží vrhnout do Sázavy. Mám to tu ráda.

Posted in Medailonek.