3. PhDr. Zdeněk Kulhánek

Co rád dělám? Ze sportu nejraději kolo v létě a běžkování v zimě. Na jaře a na podzim to může být podobné, záleží na tom, co je na stezce, jestli sníh nebo sucho. Když nejde ani to, čtu si. Rád cestuji po České republice a objevuji místa nezmámá a krásná. Za hranice jezdím většinou do své milované Francie. Občas si tu a tam ulovím nějakou fotku a když je jich víc, nechám z nich udělat knihu. Ty si prohlížím, když v zimě prší.

Co pro město mohu udělat? Myslím, že už nějaké zkušenosti za čtyři roky jsou, tak proč v tom nepokračovat. V předchozím volebním období jsem byl členem komise, která se věnovala dětem a mládeži. Nemám žádnou „specializaci“, ale nejblíž je mi školství, sociální věci a vše pro příjemný život ve městě.

Proč do toho jdu (znovu)? Sedět u TV nebo u piva a nadávat umí každý. Stejně tak jako „radit“, jak to dělat líp. Je občas dobré se zvednout od stolu a jít se svou kůži a obličejem na trh komunálu. A pokud se některé rady ostatních přetvoří v dobré podněty, má člověk možnost je zkusit realizovat…

Posted in Medailonek.